2008-12-07

Advent masodik vasárnapja



Csillagfények jelzik, hívő szívek érzik,
Az ősi időkből, mint ígéret fénylik
És valóra válik Róla minden Írás:
Jön, jön a Messiás!
Örök ígéret ő, a szívek várják Őt,
Hogy megvigasztalja a sírót, szenvedőt
Hogy szeretet, béke jöjjön el a földre,
Itt lakjon örökre.
Ő a szelídség, béke és tiszta elme,
Töltse be a földet az Ő szent szerelme.
Ő a tövissel vert türelmes alázat,
Nála van bocsánat.
Alfa és Omega, az örök végtelen,
Ő a világosság, ha utad fénytelen.
Mert nincs senki, aki így tudna szeretni,
Nyissunk ajtót neki!



Nagyon "erdekes" hetunk volt az elmult het.... hetfon elmentunk Tordara a sobanyaba ami szerintem jot tett nekunk, es meg jobb lett volna ha meg nehanyszor ellatogatunk. De igy is, a reg kinzo hulesem, kohogesem, ket napom belul elmult. Zalanne is. Szerdan Dora fajtatta a fulet az oviban, es aztan hazafele is. Csutortokon elmentunk az orr-full-gegeszetre, ahol megallapitottak hogy kozepfullgyulladasa van a gyereknek, sajnos. Igyhat elmarad az uszas is erre az evre, az ovi is, remelem a karacsonyi unnepelyig helyrejon majd. Csutortoktol szedjuk az antibiotikumot, cseppeket fullbe-orrba, es persze az elmaradhatatlan nurofent. Lazza nincs, es mar fajdalmai sincsenek. Szerencsere. Kisse unatkozik itthon delelottonkent, mert ugyebar nem tudunk vegigcsinalni valamit Zalantol, de remelem kibirja, probalom lefoglalni: egyik nap angyalkakat, masik nap gombakat, szivecskeket, fenyofakat keszitettunk. Ki jopar napig nem mehetunk, a folosleges energiat pedig nincs hogy levezetni, talan a Zalannal valo marakodasban meg valamennyi lemegy.
Sajnos a fenykepezogep teljesen kifingott, egyelore keppel nem szolgalhatok. Holnap megyunk vissza a dokinohoz, lassuk mit mond, jobban van-e a gyerek fule vagy sem.
Kozben jart nalunk a Mikulas is, kisse melyre nyult a zsebebe, annak ellenere hogy szoltunk neki csak gyumolcsot es edesseget hozzon. Nagyon szep mesesorozat-konyvet kaptak, autot, harisnyat:::))), egesz szinezo felszerelest (Dora), sok-sok gyunolcsot es persze mikulas csokit. Egyszoban nagyon gazdag volt Mikiba. Es meg egy szerencsetlen virgacs sem kerult a csizmakba, pedig szerintem azt is megerdemeltek volna. Ez azert volt mert a virgacsokat az iden en keszitettem sajat kezileg, es kitettem az erkelyre szaradni...es ott maradtak:::(((mert megfeletkeztem roluk.
Mara ennyit, mas nem jut eszembe, talan holnap...jo ejszakat!!!!

Nincsenek megjegyzések: