2009-03-11

Most nem tudom eldönteni, én vagyok lusta hogy olyan ritkán írok vagy túl sokminden történik és nincs időm lejegyezni? Az elmúlt két hétben két szülinapon is voltunk a gyerkőcőkkel, nagyon jól teltek a bulik. Ezenkivől a Dóra ügye is kezd megoldódni, legalábbis én úgy vettem észre, remélem nem csak én látom így a dolgot anyai szemmel. Este hiszti nelkül lefekszik, csak amíg elalszik ott kell üljek a szobában, persze lefekvés előtt kétszer is megkérdi hogy bezártuk-e az ajtót, és ugye nem engedünk be senkit...na de legalább nem mered le amikor szirénát hall, vagy rendőrautot lát. Külonben Zalán fiam egyre hisztisebb kezd lenni, nem tudni az okot, saccoljuk hogy a fogak miatt. De az is lehet hogy csak próbálkozik és idegszállainkat tornásztatja...lényeg hogy néha nem értjük mit akar, annyira kiakad. Ilyenkor hagyjuk sírja ki magát, aztán meg szent a béke.
Én pedig mire végre eldöntöttem miből szeretnék államvizsga dolgit írni, a tanár bejelentette hogy ő ezt a témát nem szereti...amúgy a témát megírtam neki már októberben, akkor meg semmit se szólt hozza. Úgyhogy lehet nem is licenszezek le most nyáron...elment minden kedvem tőle:(
Lassan lejár a két év gyessem, pontosabban három hét múlva munkába kéne álljak...milyen hamar elrepült az idő. A kölyköt persze meg nem tudom kire hagyom, mert magyar bölcsik nincsenek, reménykedem hogy szeptembertől lesz legalább egy a negyedünkben.
Részletesen semmiről sincs kedvem irni....lehet azért mert elég fáradtnak érzem magam, és nagyon fáj a derekam is egy ideje. Pont jókor, mire vissza kell menni melóba. Az utóbbi időben nagyon sok vendégünk volt, így nagyon gyorsan telt az idő és talán azért se írogattam ...egyszerűen nincs rá fizikai időm. Színházban is voltunk Dórával kétszer, a János Vitézen illetve a Brémai muzsikosokat néztük meg. Nagyon élvezte, ami végkép jó hogy vonza a színház...sose túl korai elkezdeni, hadd művelődjék a gyerek. Amig ő kéri nincs baj.
Ennyi. Teszek fel néhány képet is...Hunorka szülinapján...
mackógyűjteményPanna szülinapján...gyereksor a gyerekpezsgőért...Apa és fia...


Zalán és Lacika:)
vendégségben Vivikénél...
A jó lovas katonának, de jól vagyon dolga...
durci....
életem első tehéntúrós tortája...nagyon fincsire sikerült...
nálunk járt "Szatmári"Andi is...puszi neki, nagyon szeretjük...
mi...
Dóra= Mária, Zalán= Jézuska:)

Nincsenek megjegyzések: