2008-10-14

Hetvege...

Penteken beszerveztem Doranak egy kis delutani programot, csak ugy edes kettesben velem....mar o is en is nagyon igenyeltuk azt hogy csak ketten csinaljunk valamit, a kicsit felreteve. Atvittem mamaekhoz Zalant es 17 orara, elmentunk a Bobita jatszohazba. Nem bantunk meg, nagyon jol telt, csak sajnos hamar elrepult a ket ora. Egyutt keszitettunk mindenfele babut termesekbol, es elkeszitettuk Bobitta tundert is....mar aklig varjuk a penteket, eldontottem, az a delutan csak a kettonke:::)))
Altalaban vasarnap apa is itthon van, es akkor a csalad probal egyutt programot szervezni...Dora vasarnap reggel templomba megy mamaekkal, aztan ebed kovetkezik....es utana lepihenunk ....amig a templomba van, Zalannal elmentunk biciklizni...a szo szoros ertelmeben, ugyanis Zalannak mar van biciklije:::))) A bicikli hatso reszere rafoghato egy cso amitol anya (a mi esetunkben) , tudja iranyitani. Kesz elmeny volt a biciklizes: egy ideig ult rajta aztan, lepattant es tologatni kezdte. Hagytam, lassam mit akar. Hat a kedves fiam el akarta utni az autokat, :::))) azt akarta. Kiszemelt egy egy autot es irto sebesseggel vette az iranyt, mindig utolso percben sikerult elkapjam hogy ne torje ossze azokat. Szerencsere senki se vert meg a setalasunk soran, pedig lehet megerdemeltuk volna, ugyanis nehany neni meg bacsi laban is atgazoltunk. Alvas utan szulinapi party -ra voltak hivatalosak a gyerekek, igyhat nagy lazban volt a lanyom, hogy o most mit vegyen magara...persze nadrag szoba se johetett. Vegul rozsaszin- zold kombinacio mellett dontoot: zold szoknya , rozsaszin felso es rozsaszin harisnya. Nagyon jol telt a buli, a gond csak az volt hogy a ket csajszi akik veluk foglalkozott( tuniilik egy klubban volt megrendezve), egy kukkot sem beszeltek magyarul, de igy is jol elvoltak. Zalan egesz vegig rajtam csungott, nem volt valami szociabilis kedveben, de kibirtuk. Nagy volt a zaj, sok volt a kaja es a gyerkeknek nagyon jol telt. Ez volt a lenyeg.
Ha vasarnapra nincs program beszervezve altalaban setalni indulnak Bodiek....es azt mindenki nagyon elvezi....gesztenyet szedunk, termeseket....de errol majd maskor irok....


Nincsenek megjegyzések: