2008-10-18

Oszi hules...

Csutortoktol nem mentunk oviba....Dora nagyon csunyan kohogott. Gondoltam , egy enyhe kis hules, de az este mar belazasodott, es az ejjel nagyon sokszor felsirt es 39 fokos lazban egett. Zalan baba meg nem kapta el, remelem meg mindig hogy hules es nem virus. Szedjuk az estetol a gyogyszereket, ugyesen beveszi nem tiltakozik. Csak egy "nagy "kerdes foglalkoztatja: honnan jott ez a betegsege? Hat igen, en is kivancsi vagyok....ez csak ugy jon, es ki kell varni hogy elmenjen. :::)))
Ma uszni is kellett volna menni, de igy nem mentunk, ezert kicsit szomorkodott is, de most ugyesen ul az agyban es varja hogy gyogyuljon meg, hogy hetfon ne maradjon ki megint az uszas. Remelem addig helyrejon....Zalan ma delutan elment falura mamaval meg tataval. Remekul elszorakozik majd ott. Csak ne hulyon meg o is.
Ez a hetvegenk meg van pecsetelve. Nem igazan tudunk kimozdulni itthonrol, Dorat egyaltalan nem akarom kivinni, eleg neki a szelloztetes. Pedig olyan gyonyoru az ido...majd bepotoljuk, ha engedi ez a kiszamithatatlan osz.

Nincsenek megjegyzések: